Scangothia är svensk distributör för Petainer – den globala ledaren för engångs-keggar i 100% återvinningsbar PET.

Petainer Kegs and logoLåt oss bli partners – det är garanterat enkelt och riskfritt!

Vi vill göra det enkelt för dig att prova den nya generationen återvinningsbara engångs-keggar – ett kostnadseffektivt och miljövänligt system. Vi ger dig all vår tekniska support, besöker dig och ger dig de verktyg du behöver helt utan kostnad för att du ska kunna prova systemet. Du debiteras endast (för filling head och kopplingsverktyget till rabatterat pris) om du efter att du provat, bestämmer dig för att fortsätta att samarbeta med oss.

Kontakta oss och vi berättar allt om hur det fungerar! Läs gärna mer om den nya generationen keggars tekniska information.

Om PetainerKeg ™

PetainerKeg ™-sortimentet har designats av företagets polymerforskare och tekniska experter för att möta olika marknaders krav och skräddarsys efter våra kunders krävande behov. Vi har en lång erfarenhet och har lärt oss av vår historia och våra keggar är idag bättre än någonsin och uppfyller de högsta branschstandarderna för säkerhet och produktskydd och är idag betrodda av världens största bryggvarumärken.

En viktig funktion i petainerKeg ™ -sortimentet är dess universella kompatibilitet vilket sänker hindren för att börja använda för produkter på fat. Med vår stora erfarenhet som världsledande kan vi skräddarsy vår support och erbjuda ett fokuserat tillvägagångssätt på följande marknader: Öl, Vin, Cider och Kombucha, Cold Brew och Nitro-kaffe samt smaksatta alkoholhaltiga drycker.

Vi har lärt oss av vår historia och våra keggar är idag bättre än någonsin och uppfyller de högsta branschstandarderna för säkerhet och produktskydd 

Petainer image Bred

Minska dina kostnader, din tid och ditt CO2-avtryck avsevärt med petainerKegs™

Häng med när vi visar dig processen och kostnaderna som det innebär att använda stålkeggar och ser mer om hur  petainerKegs™ kan hjälpa dig att avsevärt minska dina kostnader, din tid och ditt CO2-avtryck.

Se mer om PetainerKEG-sortimentet i den korta filmen nedan.

Läs teknisk information om PetainerKeg.

Läs mer i vår engelska broschyr (pdf)
Kontakta oss: info@scangothia.se

Besök Petainers hemsida.

Besök Petainers Youtubekanal för fler filmer och mer information.

yt_logo_rgb_light


  6wSP3SMO