PetainerKeg™ – återvinningsbara PET-keggar

Petainer Kegs and logoScangothia är agent för Petainer – den globala ledaren för engångs-PET-keggar. PetainerKeg ™ -sortimentet har designats av företagets polymerforskare och tekniska experter för att möta olika marknaders krav och skräddarsys efter våra kunders krävande behov. Vi har en lång erfarenhet och har lärt oss av vår historia och våra keggar uppfyller de högsta branschstandarderna för säkerhet och produktskydd och är idag betrodda av världens största bryggvarumärken.

En viktig funktion i petainerKeg ™ -sortimentet är dess universella kompatibilitet vilket sänker hindren för att börja använda för produkter på fat. Med vår stora erfarenhet som världsledande kan vi skräddarsy vår support och erbjuda ett fokuserat tillvägagångssätt på följande marknader: Öl, Vin, Cider och Kombucha, Cold Brew och Nitro-kaffe samt smaksatta alkoholhaltiga drycker.

 

Minska dina kostnader, din tid och ditt CO2-avtryck avsevärt med petainerKegs™

Häng med när vi visar dig processen och kostnaderna som det innebär att använda stålkeggar och ser mer om hur  petainerKegs™ kan hjälpa dig att avsevärt minska dina kostnader, din tid och ditt CO2-avtryck.

Se mer om PetainerKEG-sortimentet i den korta filmen nedan.

Läs mer i vår engelska broschyr (pdf)
Kontakta oss: info@scangothia.se

Besök Petainers hemsida.


  6wSP3SMO