Om Rastal

”Design som talar till alla sinnen”

Scangothia är generalagenter i Sverige för Rastal sedan mitten på 70-talet. Deras exceptionellt goda design är erkänd över hela världen och de har vunnit fler än 180 priser och utmärkelser sedan 1974. Priskategorierna spänner sig över både vin-, öl, och drinkglassortimentet. Alltsedan starten 1919, har tyska RASTAL erbjudit utsökta produkter som förmedlar en unik upplevelse och förhöjer mat- och dryckeskulturen. Varumärketförmedlar en känsla av innovation, inspiration och modernitet.

 

Harmony 53 + 35Om Rastals vinglas

Glasdesign i symbios med unik vin- och specialistkompetens. Tack vare en harmonisk allians mellan form och funktion, säkerställer RASTALs design att vinets rätta personlighet kommer fram. Glaset hjälper till att skapa ren njutning och har hyllats för att de står för absolut högsta kvalitet. De är flitigt använda och erkända av såväl hotell- och restaurangsektorn som vinodlare och vinkännare.

Casablanca Om Rastals drinkglas

I Rastals glas möts kreativ design och högsta kvalitet i en fantastisk harmoni. Det är ett avgörande kriterie för att garanterar långsiktig framgång i hotell-och restaurangbranschen. Deras grappaglas ”Anag” har dessutom blivit utnämnt till ANAG, (”Assaggiatori Grappe e Acquaviti”, eller ”Association of Italian Grappa and Brandy Tasters”) officiella provarglas.

Teku Om Rastals ölglas

Inget annat företag har skapat fler exklusiva glaslösningar. Under enbart de senaste tio år, har över hundra koncept skapats och implementerats.

rastal_logo

Se Rastals sortiment.

 

Ladda ner kataloger från Rastal (.pdf):

Bild_design meets beer   Bild_design meets spirits  Bild_design meets wine